Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş cadde görmek

Rüyada boş cadde görmek

Rüyada boş cadde görmek başarılı adımlar atılacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş cadde gördüyseniz:

  • Sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada boş cadde görmek evlatlarından memnun olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Rüyada geniş cadde görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada caddede namaz kılmak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada işlek cadde görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına inanılır.

Rüyada caddede yürümek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük cadde görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada caddede koşmak kazancın günden güne daha da arttırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık cadde görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments