Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bulaşık görmek

Rüyada temiz bulaşık görmek

Rüyada temiz bulaşık görmek işinden evine gidip geleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz bulaşık gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada temiz bulaşık görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, zorluklarını aşacağına inanılır.

Rüyada yıkanmış temiz bulaşık görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada temiz bulaşık yıkamak maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada temiz bulaşıkları yıkamak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve bulaşığı yıkamak karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada çok fazla bulaşık görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet eder.

Rüyada birini bulaşık yıkarken görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birikmiş bulaşık görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, mevkie edineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments