Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini bulaşık yıkarken görmek

Rüyada birini bulaşık yıkarken görmek

Rüyada birini bulaşık yıkarken görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, borçlarının biteceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, şansın yüzüne güleceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, kendi işini kuracağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet eder.

Rüyada birini bulaşık yıkarken gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor.

Rüyada yıkanmış temiz bulaşık görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işarettir.

Rüyada başka birinin bulaşık yıkadığını görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yağlı bulaşık görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, keyfinin olmayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulur.

Rüyada bulaşık suyu dökmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kahve bulaşığı görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada bulaşık teli görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, her şeyin ters gideceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının bulaşık yıkadığını görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinle bulaşık yıkamak düşmanlarını bile affedeceğine, işinin en iyisi olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments