Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahırda yıkanmak

Rüyada ahırda yıkanmak

Rüyada ahırda yıkanmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ahırda yıkanmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Rüyada koyun ahırı görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalet eder.

Rüyada dolu ahır görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işarettir.

Rüyada karanlık ahır görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına işarettir.

Rüyada evin içinde ahır görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine yorulur.

Rüyada ahırda kuran okumak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahır dolusu inek görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahırdan çıkmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işarettir.

Rüyada ahıra taşınmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments