Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın geldiğini görmek

Rüyada babanın geldiğini görmek

Rüyada babanın geldiğini görmek işlerin kapanacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada babanın geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Rüyada babaya karşı gelmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, sevindirici şeyler duymaya delalettir.

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, borçlarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada babasının hacdan geldiğini görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, zorlukların son bulacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada anne babanın hacdan geldiğini görmek huzurlu bir insan olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada babanın geldiğini görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına inanılır.

Rüyada babaya asi gelmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının geldiğini görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments