Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefona cevap vermemek

Rüyada telefona cevap vermemek

Rüyada telefona cevap vermemek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, düşmanından uzak olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada telefona cevap vermemek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da ufak tefek olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Rüyada telefonda cevapsız çağrı görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda cevapsız arama görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada telefona cevap vermemek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada cevapsız arama görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada olumsuz cevap almak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, sabit geliri olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınav cevaplarını görmek yüzünün de güleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada cevap vermek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cevap beklemek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments