Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olumsuz cevap almak

Rüyada olumsuz cevap almak

Rüyada olumsuz cevap almak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada olumsuz cevap almak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada olumsuz cevap almak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada olumsuz haber almak geçim sıkıntısının olmayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cevap kağıdı görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada cevap beklemek yeni adımlar atacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada cevapsız çağrı görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefona cevap vermemek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada soruların cevaplarını görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınav sorularının cevaplarını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments