Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon çaldırdığını görmek

Rüyada telefon çaldırdığını görmek

Rüyada telefon çaldırdığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bir fitne çıkarmaya, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, bir yandan cenaze olacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Rüyada telefon çaldırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada telefonunu çaldırmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdan ve telefon çaldırmak kendisine olan güvenin artacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada telefonu çaldırmak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon ve cüzdan çaldırmak çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun çaldığını görmek çok başarılı adımlar atacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu çaldırmak zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Rüyada telefonu çalmak yaptığı işte sivrileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına yorulur.

Rüyada cüzdan telefon çaldırmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments