Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar kocasıyla evlenmek

Rüyada tekrar kocasıyla evlenmek

Rüyada tekrar kocasıyla evlenmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada tekrar kocasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Bonkörlük veya cömertlik seviyesini ayarlamakta zorluk çekmeniz, ileride kafanızı duvarlara vurdurtabilecek kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada kocayla tekrar evlendiğini görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kocasıyla tekrar evlenmek işinin gücünün de rast gideceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada tekrar kocasıyla evlenmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kocasıyla tekrar evlenmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kocasıyla tekrar evlendiğini görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kocayla tekrar evlenmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada eski kocayla tekrar evlenmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işarettir.

Rüyada kocanın ölüp tekrar dirildiğini görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments