Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi eşiyle tekrar evlenmek

Rüyada kendi eşiyle tekrar evlenmek

Rüyada kendi eşiyle tekrar evlenmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, dünya malının çoğalacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, kazancın yetmez olacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalettir.

Rüyada kendi eşiyle tekrar evlenmek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada ölen eşle tekrar evlenmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada eşiyle tekrar evlenmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığı eşiyle tekrar evlenmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş eşle tekrar evlenmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Rüyada eşle tekrar evlenmek malını ve canını riske edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi eşiyle tekrar evlenmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekrar eşiyle evlendiğini görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada evli birinin eşiyle tekrar evlendiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments