Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karadenize gitmek

Rüyada karadenize gitmek

Rüyada karadenize gitmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, şaşkın olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sorunlarının azalacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada karadenize gitmek gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Rüyada gemiyle karada gitmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada tekneyle karada gitmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karadenize gitmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura rivayet etmektedir.

Rüyada karada yüzmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiyi karada yürütmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada gemiyi karadan yürütmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, ihanet göreceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karada köpekbalığı görmek hayırlı işlere girişileceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karada kayığa binmek zorlukların giderileceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments