Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekerlekli ev görmek

Rüyada tekerlekli ev görmek

Rüyada tekerlekli ev görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, dertlerin aşılacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli ev gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada tekerlekli ev görmek kurulu düzenin bozulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, makbul olan şeylere yorulmaktadır.

Rüyada tekerlek sökmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada üç tekerlekli bisiklet görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, mal edineceğine inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyeden kalkmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede erkek görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalettir.

Rüyada tekerlek değiştirmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli bavul görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bazı konularda konuşulacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments