Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teker görmek

Rüyada teker görmek

Rüyada teker görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine inanılır.

Rüyada teker gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada teker yakmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, borçların biteceğine inanılır.

Rüyada kamyon tekeri görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tekeri patlak araba görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlamış teker görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada teker değiştirmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine inanılır.

Rüyada tekersiz araba görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işlerin canlanacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına işarettir.

Rüyada tekerin patladığını görmek işe başlanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada traktör tekeri görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments