Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın araba aldığını görmek

Rüyada babanın araba aldığını görmek

Rüyada babanın araba aldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, önünü göremez olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Rüyada babanın araba aldığını gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Rüyada babanın araba aldığını görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada babasının araba aldığını görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada annenin babayı aldattığını görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasından para aldığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanızın annenizi aldattığını görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada babasının ayakkabı aldığını görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın abdest aldığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada annesinin babasını aldattığını görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments