Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek arı görmek

Rüyada tek arı görmek

Rüyada tek arı görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, onların başarıları ile övüneceğine inanılır.

Rüyada tek arı gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Rüyada tek bal arısı görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada tek arı görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arı tutmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada arıyı ısırmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarında arı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş arılar görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine yorulur.

Rüyada balın içinde arı görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ün yapmayı başaracağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada arı yavrusu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sağlığın bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments