Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı tutmak

Rüyada arı tutmak

Rüyada arı tutmak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada arı tutmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Rüyada arı tutmak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı bal peteği görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada arı iğnesini çıkarmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada arı istilasına uğramak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arı beyi görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada arıyı bal yaparken görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, büyük kayıplara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arı görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, elinin darlaşacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet eder.

Rüyada bal arısının soktuğunu görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments