Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tereyağı yemek

Rüyada tereyağı yemek

Rüyada tereyağı yemek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok büyük bir rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada tereyağı yemek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Rüyada tereyağı ve bal yemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tereyağı bal yemek malını ve parasını sağlama alacağına, iyi geçim halinde kalacağına, kısa sürede başarısının artacağına alamet eder.

Rüyada tereyağı yemek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal tereyağı yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işyerini kapatacağına rivayet eder.

Rüyada küflü tereyağı görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine inanılır.

Rüyada eritilmiş tereyağı görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalettir.

Rüyada peynir ve tereyağı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, borçların sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze tereyağı görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments