Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze et kesmek

Rüyada taze et kesmek

Rüyada taze et kesmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet eder.

Rüyada taze et kesmek gördüyseniz:

  • Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

Rüyada taze et kesmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kazancının epey düşeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan kesmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada taze et görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, çok zor durumlara düşeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze et almak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada taze et yemek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, mutluluğunun katlanacağına işarettir.

Rüyada taze dana eti görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, nimet ve berekete ereceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze inek eti görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada etli taze fasulye yemek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments