Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze et almak

Rüyada taze et almak

Rüyada taze et almak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine yorulur.

Rüyada taze et almak gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz olasıdır.

Rüyada taze et almak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, net bir bakış açısı kazanacağına delalettir.

Rüyada taze et görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada etli taze fasulye görmek bekârlığına da veda edeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada taze dana eti görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada taze kuzu eti görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada taze inek eti görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret eder.

Rüyada taze et kesmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taze çiğ et görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments