Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze çiğ et görmek

Rüyada taze çiğ et görmek

Rüyada taze çiğ et görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada taze çiğ et gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Rüyada taze çiğ et görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Rüyada taze et kesmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada etli taze fasulye yemek evi kendisinin çekip çevireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze et almak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada taze kuzu eti görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada taze dana eti görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, huzur ve mutluluk bulacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalet eder.

Rüyada etli taze fasulye görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada taze inek eti görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, yüzüne kan geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments