Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze çiçek görmek

Rüyada taze çiçek görmek

Rüyada taze çiçek görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, büyük paralar kazanılacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, küslerin barışacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, yeni projelere atılacağına inanılır.

Rüyada taze çiçek gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Rüyada taze çiçek görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, insanlara küsüleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına delalet eder.

Rüyada taze nohut yediğini görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına yorulur.

Rüyada etli taze fasulye yemek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada taze ceviz yemek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalettir.

Rüyada taze incir yediğini görmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada taze yağ görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına alamet eder.

Rüyada taze hurma yemek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, parasal krizler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze antep fıstığı görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments