Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tayin istemek

Rüyada tayin istemek

Rüyada tayin istemek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada tayin istemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Rüyada tayin istemek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada tayin haberi almak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada eşinin tayini çıktığını görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yardımının olacağına delalettir.

Rüyada eşinin tayin olduğunu görmek iyi huylar edineceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada birinin tayini çıktığını görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada tayini çıkmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada tayininin çıktığını duymak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, makbul olan mallar edineceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments