Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tay beslemek

Rüyada tay beslemek

Rüyada tay beslemek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Rüyada tay beslemek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli gelişmeler olabilir.

Rüyada tay beslemek ihanete uğrayacağına, hayattan yana keyif bulacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada recep tayyip erdoğanı görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada tay satın almak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, daha sık bir araya geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulur.

Rüyada küçük tay görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, önemli işler yapacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tayyip erdoğanla konuşmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalettir.

Rüyada at ve tay görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tay sevmek bahtının açık olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek tay görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments