Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve tay görmek

Rüyada at ve tay görmek

Rüyada at ve tay görmek kendisine olan güvenin artacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine inanılır.

Rüyada at ve tay gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada at tay görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada at ve tay görmek manevi olarak da yıpranacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada beyaz at ve tay görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada atın tay doğurduğunu görmek her nimetin lezzetine varacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Rüyada kızıl tay görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ikiz tay görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakan tayyip erdoğanı görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işarettir.

Rüyada tay almak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kafasının sakinleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments