Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada recep tayyip erdoğanı görmek

Rüyada recep tayyip erdoğanı görmek

Rüyada recep tayyip erdoğanı görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalettir.

Rüyada recep tayyip erdoğanı gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşam tarzınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren farklı planlar yapabilirsiniz.

Rüyada recep tayyip erdoğanı görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, borçların sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada başbakan recep tayyip erdoğanı görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada recep görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başbakan tayyip erdoğanuı görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tayyip erdoğanla konuşmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada tayyip erdoğanı görmek başarıları ile konuşulacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan tayyip erdoğanı görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, başarısız olacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada başbakan erdoğanuı görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments