Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk gömmek

Rüyada tavuk gömmek

Rüyada tavuk gömmek iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Rüyada tavuk gömmek gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada tavuk gömmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada köpeği gömmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına rivayet eder.

Rüyada bebek gömdüğünü görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, dertleşerek moral bulacağına yorulur.

Rüyada ölüyü diri gömmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi toprağa gömmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, karlı işler yapacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa para gömmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini canlı canlı gömmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına delalettir.

Rüyada canlı gömmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments