Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk gögsü tatlısı görmek

Rüyada tavuk gögsü tatlısı görmek

Rüyada tavuk gögsü tatlısı görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk gögsü tatlısı gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada tavuk göğsü tatlısı yemek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada tavuk gögsü tatlısı görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hastalıkların kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı tatlı görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada halka tatlı yemek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada tatlılar görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada sütlaç tatlısı görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı paylaşmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada tulumba tatlı görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments