Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavaf yapmak

Rüyada tavaf yapmak

Rüyada tavaf yapmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sorunlarını bitireceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavaf yapmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Rüyada tavaf yapmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek tavaf yapmak ticarete atılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada hacda tavaf yapmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi tavaf yapmak üzüleceğine ve hastalanacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kabede tavaf yapmak eşlerin muhabbetinin artacağına, her nimetin lezzetine varacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacca gidip tavaf etmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabede tavaf edenleri görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments