Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hacca gitmek tavaf yapmak

Rüyada hacca gitmek tavaf yapmak

Rüyada hacca gitmek tavaf yapmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada hacca gitmek tavaf yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada hacca gitmek tavaf yapmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada hacca gidip tavaf etmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, zenginliğe sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine alamet eder.

Rüyada hacca gitmek tavaf etmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, içinin de rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hacda tavaf yapmak büyük rahatlık yaşanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacda tavaf etmek gülen yüzünün solacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada haccı tavaf etmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, huzurunu yerine getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada hac tavaf etmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına inanılır.

Rüyada kabeyi tavaf yapmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments