Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı su içmek

Rüyada tatlı su içmek

Rüyada tatlı su içmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine inanılır.

Rüyada tatlı su içmek gördüyseniz:

  • Hemen vazgeçmemelisiniz.

Rüyada tatlı su içmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Rüyada çok tatlı su içmek şansının kendisinden yana gideceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı deniz suyu içmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı ilaç içmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı birşey içmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı rakı içmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Rüyada tatlı süt içmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments