Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı piştiğini görmek

Rüyada tatlı piştiğini görmek

Rüyada tatlı piştiğini görmek kişinin hayatının değişeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, şansının açık olacağına, maneviyatının çökeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatlı piştiğini gördüyseniz:

  • Zarafetiniz pek çok konunun anahtarı olabilir.

Rüyada tatlı piştiğini görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada pilav piştiğini görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kekin piştiğini görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada pişti oynamak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada hamur piştiğini görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kahve piştiğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada mantı piştiğini görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yufka yemek piştiğini görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments