Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekin piştiğini görmek

Rüyada kekin piştiğini görmek

Rüyada kekin piştiğini görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, yüksek diploma alacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işarettir.

Rüyada kekin piştiğini gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Rüyada kekin piştiğini görmek psikolojik olarak düzeleceğine, iç sıkıntısına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yılanın piştiğini görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada ocakta yemek piştiğini görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çorba piştiğini görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, kulluk derecesinin artmasına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan eti piştiğini görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalettir.

Rüyada et yemeği piştiğini görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada etin piştiğini görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada buğday piştiğini görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, kazançlı işler yapılacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments