Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişti oynamak

Rüyada pişti oynamak

Rüyada pişti oynamak borçlarının biteceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada pişti oynamak gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Rüyada pişti oynamak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada börek piştiğini görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, işlerin yoluna sokulacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorba piştiğini görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalettir.

Rüyada düğün yemeği piştiğini görmek hayırlı bir karar verileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulur.

Rüyada tatlı piştiğini görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına işaret eder.

Rüyada ciğer piştiğini görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük tencerede yemek piştiğini görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada balık piştiğini görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments