Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı paketlemek

Rüyada tatlı paketlemek

Rüyada tatlı paketlemek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sayılacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Rüyada tatlı paketlemek gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliği yaşamsal amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada tatlı paketlemek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kazancın gittikçe artacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardak paketlemek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye paketlemek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada kömür paketlemek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşya paketlemek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kına paketlemek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ et paketlemek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments