Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına paketlemek

Rüyada kına paketlemek

Rüyada kına paketlemek iyileşeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kına paketlemek gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Rüyada kına paketlemek başka insanları aldatmasına engel olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ et paketlemek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, esenlik bulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada hediye paketlemek hakkıyla kazanca, kısmetlerinin her daim açık olacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada kömür paketlemek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, insanlar tarafından tanınacağına işaret eder.

Rüyada bardak paketlemek hiç istemediği işlere gireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada eşya paketlemek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tatlı paketlemek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kına gecesi kıyafeti görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments