Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı bişeyler yemek

Rüyada tatlı bişeyler yemek

Rüyada tatlı bişeyler yemek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet eder.

Rüyada tatlı bişeyler yemek gördüyseniz:

  • Kendinize esnek veya yalnız zaman ayırabilmek için gereken her değişikliği yapmanızda fayda var.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden tatlı yemek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı yapmak ve yemek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada iştahla tatlı yemek sevdiği kişiden de ayrılacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı incir yemek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı görüp yemek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kazançlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada tatsız tatlı yemek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, her zaman çok mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments