Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatsız tatlı yemek

Rüyada tatsız tatlı yemek

Rüyada tatsız tatlı yemek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, elinize para geçeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine yorulur.

Rüyada tatsız tatlı yemek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada tatsız tatlı yemek kötü durumlara düşürüleceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Rüyada tatsız bal yemek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada tatsız yemek yemek eşine değerli hediyeler alacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatsız et yemek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalettir.

Rüyada tatsız kavun yemek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, onurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada tatsız şeker yemek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatsız karpuz yemek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatsız çilek yemek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments