Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iştahla tatlı yemek

Rüyada iştahla tatlı yemek

Rüyada iştahla tatlı yemek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, onu cesaretlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iştahla tatlı yemek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Rüyada iştahla tatlı yemek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok iştahlı yemek yemek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet eder.

Rüyada iştahsız olmak eğlenceli mekânlara gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle tatlı yemek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok tatlı kavun yemek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada peynirli tatlı yemek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı yiyecekler yemek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada börek ve tatlı yemek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments