Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç badem görmek

Rüyada iç badem görmek

Rüyada iç badem görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç badem gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Rüyada badem içi almak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada badem içi görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, ün sahibi olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru badem içi görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, işlerin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç badem görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine inanılır.

Rüyada badem pişirmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bademli dondurma yemek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Rüyada badem şeker yemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hayırlı terfiler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil badem görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments