Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşmış havuz görmek

Rüyada taşmış havuz görmek

Rüyada taşmış havuz görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sorunların üstüste geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Rüyada taşmış havuz gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Rüyada havuzun taştığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına tabir olunur.

Rüyada havuzun içinde taş görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuz içinde taş görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada havuz taştığını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşan havuz görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşmış havuz görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, malını ve canını emniyete alacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada havuza taş atmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret eder.

Rüyada derin havuza atlamak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments