Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yola taş dizmek

Rüyada yola taş dizmek

Rüyada yola taş dizmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, onun istediği yoldan gideceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından arınacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada yola taş dizmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Rüyada yola taş dizmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üst üste taş dizmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, eksiği kendinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş dizmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada taşları dizmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı dizmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cam bardak dizmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tütün dizmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada balık dizmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments