Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşa isim yazmak

Rüyada taşa isim yazmak

Rüyada taşa isim yazmak evine haciz geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşa isim yazmak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda birkaç yerde olmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada taşa isim yazmak mal mülk sahibi olacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına inanılır.

Rüyada mezar taşına isim yazmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzüne isim yazmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, onu yalnız bırakmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı altına isim yazmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Rüyada alyansa isim yazdırmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıda isim yazmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuma isim yazmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıya isim yazmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments