Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş üzerinde yürümek

Rüyada taş üzerinde yürümek

Rüyada taş üzerinde yürümek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, hayatını yoluna koymaya, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, rahatın yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada taşların üzerinde yürümek farklı sosyal ortamlara gireceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çakıl taşı üzerinde yürümek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada taş üzerinde yürümek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yürümek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Rüyada taşlı yolda yürümek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşta yürümek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada taşlık yolda yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet eder.

Rüyada taşların üstünde yürümek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yokluğa düşeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments