Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya tuvaletini yapmak

Rüyada tarlaya tuvaletini yapmak

Rüyada tarlaya tuvaletini yapmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Rüyada tarlaya tuvaletini yapmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada tarlaya çiş yapmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlaya ev yapmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarıların çoğalacağına işarettir.

Rüyada dışarıya tuvaletini yapmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada tuvaletimi yapmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük tuvaleti yapmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide tuvaletini yapmak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments