Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya tohum atmak

Rüyada tarlaya tohum atmak

Rüyada tarlaya tohum atmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tarlaya tohum atmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Rüyada tarlaya tohum atmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlaya mısır tohumu ekmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya tohum ektiğini görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada tarlaya tohum ekildiğini görmek yeni bir eve sahip olunacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada tarlaya tohum ekmek şansının geri döneceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada tohum ekmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya gübre atmak yakın akrabadan gelecek habere, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tohum ekmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments