Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada uyumak

Rüyada tarlada uyumak

Rüyada tarlada uyumak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, itibarını geri kazanacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tarlada uyumak gördüyseniz:

  • Sizden daha iyi fikirleri olan kişiler varsa, tepki vermek yerine şans tanımanın faydası olabilir.

Rüyada tarlada uyumak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle uyumak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın uyuduğunu görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalettir.

Rüyada ölü yanında uyumak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına yorulur.

Rüyada dışarıda uyuduğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sarılarak uyumak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada annenin uyuduğunu görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta uyumak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments