Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta uyumak

Rüyada ayakta uyumak

Rüyada ayakta uyumak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, ele güne muhtaç olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, şansın döneceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakta uyumak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Rüyada ayakta uyumak yenisinin başlayacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalettir.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta tümör görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada ayakta kıl görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada ayakta ben görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakta dövme görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta bebek sallamak kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan iğne olmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, yuva kuracağına, yoğun duygular yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments