Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nasihat almak

Rüyada nasihat almak

Rüyada nasihat almak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, insan sevindireceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada nasihat almak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Rüyada birinden nasihat almak duaların kabul olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada alimden nasihat almak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneden nasihat almak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğa nasihat etmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine nasihat etmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, kavgaların büyüyeceğine yorulur.

Rüyada babanın nasihat ettiğini görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada birinden nasihat dinlemek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birinden nasihat almak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments