Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarih belirlemek

Rüyada tarih belirlemek

Rüyada tarih belirlemek önemli işler yapacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, bolluk içinde yaşayacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, saadete ereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarih belirlemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada tarih belirlemek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün tarihi belirlemek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada mezar yeri belirlemek getirisi çok olan işler yapacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarih gün görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, verimin ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada alyans içinde tarih görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına yorulur.

Rüyada tarih çalışmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarih yazmak içinin kıpır kıpır olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Rüyada tarih sınavı olmak büyük zorluklar geçireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments