Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşı yaptırmak

Rüyada aşı yaptırmak

Rüyada aşı yaptırmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşı yaptırmak gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada bulgur aşı yemek bilmek istediklerini öğreneceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kendisini işine vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşılanmış ağaç görmek kafa dinleyeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolundan aşı olmak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, mutluluğunu çoğaltacağına yorulur.

Rüyada bulgur aşı görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, adeta sinirden küplere bineceğine delalet eder.

Rüyada aşı olmaktan kaçmak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, rızkının eksileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Rüyada tetanoz aşısı olmak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulur.

Rüyada ağaca aşı yapmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada tetanoz aşısı görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments